Nieuws

In de zomerperiode speelt Bert Visscher met het
Noordpoolorkest een aantal voorstellingen, waarbij
gedanst mag worden! Kom mee dansen in :

Vr.15 juni
Veendam Theater van Beresteyn

Do.21 juni
Schiedam Theater a/d Schie

Vr.22 juni
Hoogeveen Theater de Tamboer

Wo.29 augustus
Terschelling

Vr.31 augustus
Schiermonnikoog

Vr. 21 september
Assen Theater de Nieuwe Kolk

Zat.22 september
Steenwijk Theater De Meenthe

Zat.29 september
Drachten Theater de Lawei

Zat.6 oktober
Groningen De Oosterpoort

Sneuwitje en een stuk of 7 dwergen

(Alleen in de maand december 2018)

Zes Groningse cabaretiers, zangers en acteurs bedachten een hartverwarmende voorstelling voor de donkere, koude decembermaand. Bert Visscher, Arno van der Heyden, Jan Veldman, Carmen Schilstra, Frank den Hollander en Alina Kiers presenteren een vermakelijke, recht-voor-z’n-raap familievoorstelling zonder spelregels. Gebaseerd op de Engelse Christmas pantomime traditie, maar daar trekken ze zich verder niks van aan. De vrienden beloven een swingende voorstelling met liveband en pakkende liedjes van Jan Veldman.

Sneuwitje ontmoet de legendarische volksheld Robin Hood en zijn kleine vrienden. Al snel worden er onderwerpen besproken die normaal gesproken de pret aan het einde van het jaar behoorlijk verzieken. Maar met een dosis romantiek en liefde brengt het licht in de donkere dagen rondom kerst.

Kan Robin Hood zijn boog nog één keer spannen voor Sneuwitje? Zal de liefde in dit avontuur overwinnen? Ontdek het zelf in De Tamboer! Een prachtig Sinterklaas- of kerstcadeautje voor de hele familie. Voor iedereen die kind is, of weer even kind wil zijn!

In een verrassende regie van  Jack Nieborg, naar een tekst van Jan Veldman. Met Arno van der Heyden, Bert Visscher, Carmen Schilstra, Frank den Hollander, Jan Veldman en Alina Kiers. Aafje Horst en Louise Caspers, de vaste ontwerpers van Bert Visscher en Theater te Water, nemen de vormgeving op zich. Carla van Zanten de choreografie. Jeroen de Jong tekent voor de muziek, ondersteund door een liveband. (Kijk voor speellijst:http://sneuwitje.nl/#

Heb je iets in de webshop van www.bertvisscher.nl besteld en geen antwoordmail ontvangen? Dan is je mail waarschijnlijk in de spam terecht gekomen. Check je spambox.

 

Recensie Algemeen Dagblad:Hij wordt vanzelf moe.

Algemeen Dagblad

 

De dvd ‘Zelden Zoiets Gezien’!
Nu te bestellen voor slechts € 14,95 inclusief verzendkosten.
Mail je bestelling(+adresgegevens) naar:shop@ericalferink.nl
maak het bedrag over naar NL33ABNA0532735897 ten name van E.Alferink.

dvd-cover-zzg

 

angry bertAngry Bert

Oh god – oh god – oh god, dat verwacht je niet… Bert Visscher in een computer spel.

Toch wel! In het spel Angry Bert voor telefoons en tablets is Visscher op zoek naar een vliegveld voor zijn nieuwe theatershow “Zelden zoiets gezien”. meer

De Meeschrijfpennenset!

Verras iemand met de nieuwe rode BertVisschermeeschrijfpennenset. Hoe doe je dat: Je maakt € 8,95 over naar NL33ABNA0532735897 ten name van E.Alferink. Mail je adres naar: shop@ericalferink.nl. (Als het afleveradres afwijkend is, vermeld dat even.) De set bestaat uit een pen en een potlood.

schrijfset

Speellijst

HIJ WORDT VANZELF MOE!

welkom op de website van Bert Visscher Nieuwsbrief!
  • TWITTER @Visschernieuws

Visschernieuws