Nieuws

EXTRA VOORSTELLINGEN:
8 JANUARI :
PARKTHEATER, EINDHOVEN
13 FEBRUARI:
THEATERHOTEL, ALMELO
12 EN 13 MAART:
STADSSCHOUWBURG, UTRECHT
9 EN 10 APRIL:
THEATER AAN HET VRIJTHOF, MAASTRICHT
18 T/M 26 APRIL:
CARRÉ, AMSTERDAM


Sneuwitje en een stuk of 7 dwergen

(Alleen in de maand december 2018)

Zes Groningse cabaretiers, zangers en acteurs bedachten een hartverwarmende voorstelling voor de donkere, koude decembermaand. Bert Visscher, Arno van der Heyden, Jan Veldman, Carmen Schilstra, Frank den Hollander en Alina Kiers presenteren een vermakelijke, recht-voor-z’n-raap familievoorstelling zonder spelregels. Gebaseerd op de Engelse Christmas pantomime traditie, maar daar trekken ze zich verder niks van aan. De vrienden beloven een swingende voorstelling met liveband en pakkende liedjes van Jan Veldman.

Sneuwitje ontmoet de legendarische volksheld Robin Hood en zijn kleine vrienden. Al snel worden er onderwerpen besproken die normaal gesproken de pret aan het einde van het jaar behoorlijk verzieken. Maar met een dosis romantiek en liefde brengt het licht in de donkere dagen rondom kerst.

Kan Robin Hood zijn boog nog één keer spannen voor Sneuwitje? Zal de liefde in dit avontuur overwinnen? Ontdek het zelf in De Tamboer! Een prachtig Sinterklaas- of kerstcadeautje voor de hele familie. Voor iedereen die kind is, of weer even kind wil zijn!

In een verrassende regie van  Jack Nieborg, naar een tekst van Jan Veldman. Met Arno van der Heyden, Bert Visscher, Carmen Schilstra, Frank den Hollander, Jan Veldman en Alina Kiers. Aafje Horst en Louise Caspers, de vaste ontwerpers van Bert Visscher en Theater te Water, nemen de vormgeving op zich. Carla van Zanten de choreografie. Jeroen de Jong tekent voor de muziek, ondersteund door een liveband. (Kijk voor speellijst:http://sneuwitje.nl/#

Heb je iets in de webshop van www.bertvisscher.nl besteld en geen antwoordmail ontvangen? Dan is je mail waarschijnlijk in de spam terecht gekomen. Check je spambox.

 

Recensie Algemeen Dagblad:Hij wordt vanzelf moe.

Algemeen Dagblad

 

De dvd ‘Zelden Zoiets Gezien’!
Nu te bestellen voor slechts € 14,95 inclusief verzendkosten.
Mail je bestelling(+adresgegevens) naar:shop@ericalferink.nl
maak het bedrag over naar NL33ABNA0532735897 ten name van E.Alferink.

dvd-cover-zzg

 

angry bertAngry Bert

Oh god – oh god – oh god, dat verwacht je niet… Bert Visscher in een computer spel.

Toch wel! In het spel Angry Bert voor telefoons en tablets is Visscher op zoek naar een vliegveld voor zijn nieuwe theatershow “Zelden zoiets gezien”. meer
Hij komt van alles tegen in dit spel, van 9-banen en vuurtorens  tot rode schoentjes.
Maar waar is nu dat vliegveld?

Angry Bert is  gratis te downloaden voor zowel Apple als Android telefoons en tablets!

Voor Apple gebruikers:

qr_code_i-store

https://itunes.apple.com/nl/app/angry-bert/id819204900?mt=8

Voor Android gebruikers:

qr_code_playstore

http://play.google.com/store/apps/details?id=com.EngineSoftware.AngryBert

 

Bert Visscher laat Tom Cruise achter zich

Posted by on 15:08 in Algemeen | Reacties uitgeschakeld voor Bert Visscher laat Tom Cruise achter zich

5 jan 2014  nieuws.nl De televisieregistratie van de theatervoorstelling van de show ‘Afijn’ trok zaterdagavond ruim 1,4 miljoen kijkers. Daarmee blijft de cabaretier onder meer de film Mission: Impossible – Ghost Protocol voor. Visscher was zaterdag de winnaar op prime time. De registratie van Afijn hoort bij de drie best bekeken programma’s, blijkt zondag uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Alleen het achtuurjournaal en Ik Vertrek trokken meer kijkers. Bron: Gepubliceerd: 5 jan 2014 10:00...

read more

Bert Visscher is een vocale openbaring

Posted by on 11:54 in Algemeen | Reacties uitgeschakeld voor Bert Visscher is een vocale openbaring

                          Nog enkele kaarten voor 10 dec. reserveren: 0599 631731 web: Theater Geert...

read more

Bert Visscher en Reinout Douma in Kolkende Taal

Posted by on 11:33 in Algemeen | Reacties uitgeschakeld voor Bert Visscher en Reinout Douma in Kolkende Taal

Op 3 november 2013 maakte Bibliotheek Assen in haar eigen Studio1C een nieuwe aflevering van Kolkende Taal, deze keer met Bert Visscher en Reinout Douma.

read more

Visscher tussen ernst en lol (recensie Dagblad van het Noorden 26-10-2013)

Posted by on 11:23 in Algemeen | Reacties uitgeschakeld voor Visscher tussen ernst en lol (recensie Dagblad van het Noorden 26-10-2013)

GRONINGEN – Getoonzette emotie. Dit facet kenden we niet van de komiek Bert Visscher. Jawel, jawel, in zijn shows vestigt hij zich meer dan eens aan de piano voor een lied, maar op die momenten blijft het een liedje, inclusief de grap. Dat is andere koek dan wanneer hij – aan de vooravond van zijn 53ste verjaardag – première geeft van een groot theaterconcert. Een debuut dus als vocalist. En voor degenen die Bert denken te kennen: inderdaad, hij is niet van het kleine werk en begeeft zich drastisch buiten zijn comfort zone met zijn lievelingsstukken uit het wereldrepertoire. Voor minder gaat ie niet. Gedeelte van de recensie die Jacques d’Ancona schreef over de voorstelling Visscher via Violen in het Dagblad van het Noorden....

read more